sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Tendinte

Pentru 2013 ne vedem siluete familiar, care sunt în curs de dat o nouă întorsătură. Designerii de costume de baie sunt adăugați bijuterii, rafie, lemn, Lucite, scrollwork din metal, siruri de caractere și așa mult mai mult în colecțiile lor. Unele dintre cele mai recente materiale includ materiale care sunt rezistente la UV, anti-bacteriene și care posedă efecte de răcire pentru pielea. Ochiurilor de plasă este chiar super fierbinte acum! Ochiurilor de plasă poate fi văzută ca un material primar sau perfuzat în suprapuneri și introduceri. Reprezentanții Stylesight declarat că materialul este un alt aspect umed tesatura popular în costum de baie pe care se inspiră e de la clubwear. Acest tip de material încorporează elemente de multe ori fetish. Am auzit pe cineva spun catifea? Velvet este o tesatura surprinzător să apară în stilurile casual, care adauga o nota de eleganta la aspectul diferite.

Modele de costume de baie, veți putea vedea cuprinde totul, de la Chevron dungi, frunze de palmier, fructe, florale, tribale si de printuri de animale de curs. Unele costume sunt reversibile ingenios care permite purtătorului posibilitatea de a merge solidă sau o piesă care combină imprimate cu o solidă.
Mele 5 tendinte preferate costume de baie sunt:
  • De înaltă talie fund, care pot include o muscă zip sau o curea. Ei bine pereche cu topuri bustiere.
  • Nonconformiști care sunt anilor '60-inspirat fund mai mici, care arata uimitor asociat cu blaturi drăguț trunchiate.
  • Topuri bustiere, care pot include underwires, construite curele și fălțuire lenjerie. Pereche acestea cu o pură s-au adunat fusta toată lungimea, de înaltă talie fund sau pantaloni.
  • Cufunda decolteurile care poate fi deschis în totalitate sau au o plasă insertie. Acestea sunt minunat adaugă dintr-o bucata si sunt, de asemenea, modele sexy în simplitatea lor. Încercați să brățări colorate pentru unele pumn in plus.
  • Ornament bijuterii adaugă o notă de eleganță pentru orice design. Ele dau iluzia de a purta bijuterii și strălucire în soare.
Sharon Graubard a declarat, "capacele Costum de baie sunt imense pentru 2013." Acestea includ poncho, kimono-uri, caftane, fuste curgătoare, tunici cu splitări, treninguri, pulovere deschise ochiului de plasă și geci "broderii complicate și ornamentație cu mărgele poate fi vazut in multe dintre capacele.. Opțiunile dumneavoastră de stil sunt aproape nelimitate.
Experiment cu culori în 2013. Sharon și Nivara a sugerat o combinație unică de roz maro, cafeniu si fierbinte sau maro și portocaliu. Ți-e frică de culoare? Dacă aveți de gând în apropierea apei, atât doamnelor sugerat lua un pas hotărâtor și de încercarea de combinații diferite pe până când găsiți unul care unic "ti se potriveste" si personalitatea ta.
Fie că sunt conservatoare în stil sau păunul de piscină, există ceva pentru toată lumea, în costume de baie pentru 2013. Stylesight consideră astăzi de moda este mai mult despre a fi atemporal decât să fie dependent de fiecare tendință. Dacă ați fost de gând să selectați un stil și o culoare pentru o achiziție costume de baie Sharon a sugerat un costum minimalist într-un earthtone poate cu o simpla atingere a unui luminos. Amintiți-vă poate aduce în culori îndrăznețe, cu bijuterii, sandale și capace.
Costume de baie pentru anul 2013 ne-a privi înapoi și se deplasează înainte, în același timp. Stylesight spune: "Folosiți-vă creativitatea proprie, combinate cu toate opțiunile de moda noua, care sunt oferite și nu puteți merge prost."