sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Despre costumele de baie pentru femei

Slimsuit, un costum de baie pentru femei, care a fost garantat de a lua un inch sau mai mult în afara talie sau abdomen si arata natural.

Un Slimsuit are o captuseala built-in care modelează corpul în domenii specifice, ascunde colectari și oferind un aspect neted, ferm. Slimsuits au fost vândute cu o măsură de bandă ca un dispozitiv de introducere pe piață pentru un accent caracteristicile de slabit ale costume de baie noi.

 
Carol Wior era deja un designer de succes, atunci când ea a inventat un nou tip de costume de baie pentru femei. În timp ce în vacanță în Hawaii, a observat ea Wior tragerea și trăgînd pe costume de baie ei, în timp ce încerca să-l acopere cu ea în mod corespunzător. Wior, de asemenea, observat că, atunci când ea a purtat costume de baie ei regulat ea va încerca întotdeauna să dețină stomac plat, dat seama că femeile au fost incomode si corpul conștientă în costume de baie lor și au început să se gândească la moduri de a face o mai bună de costume de baie pentru femei. De doi ani și o sută de costume de baie mai târziu, realizat design-ea a vrut - Slimsuit.
inceput compania ei de proiectare de îmbrăcăminte, la vârsta de 22, din garaj ei părinți în Arcadia, California. Wior a început pe un buget de 77 dolari și trei second-hand masini de cusut au achiziționat la licitație.

Prima linie de de design prezentate rochii clasic, elegante și la prețuri accesibile, care au fost mana-livrate la clienții ei într-un camion vechi de lapte. În termen de un an, a fost Wior LA lui cel mai tânăr antreprenor de moda cu aa de afaceri de multe milioane de dolari, care a fost de vânzare la magazinele de vânzare cu amănuntul majore.


Potrivit publicist Wior lui Carol, "real succes Carol Wior a venit atunci când ea a inventat si brevetat Slimsuit - costume de baie pentru femei dintr-o bucata lui că doar prin alunecarea l pe nevoie de un inch sau mai mult de pe talie si stomac în timp ce creșterea bustul și de ridicare zona fesă. colectie interesanta Carol Wior este vândut cu o măsură de bandă, astfel încât să puteți vedea de fapt diferența.